Workshops

Welke workshops ga jij volgen?

Hieronder introduceren we kort de workshops die je als deelnemer kunt volgen tijdens het evenement op 14 oktober 2019.

Omdat een aantal workshops tegelijkertijd [zie de pagina programma voor het aantal rondes] worden gegeven is het belangrijk dat je van tevoren kunt bepalen welke workshops voor jou de meeste waarde hebben.

De informatie op deze pagina helpt je de juiste keuzes te maken. 

- De toekomst van Horeca & Gastvrijheid

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied  van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid.

- De slimme menukaart

Linda Even

Een slimme menukaart helpt jouw gasten kiezen, stimuleert hun verlangen om terug te komen en verbetert de gemiddelde besteding flink. Ik werk met (hotel)restaurants, horecagroepen en ketens die een groot succes willen maken van hun menukaart.

- Hoger bereik op Instagram

Bert van Gulik

Instagram is het snelst groeiende social media platform van dit moment. Wereldwijd plaatsen gebruikers elke dag meer dan 95 miljoen foto’s en video’s op Instagram. En dat biedt kansen voor jouw horecazaak! Negen van de tien gebruikers is namelijk jonger dan 35 jaar. En juist deze doelgroep bevindt zich het vaakst in restaurants. Hoe bereik je je doelgroep via Instagram? Bert van Gulik [ eigenaar van BuzzPartners ] deelt 5 tips voor een gratis hoger bereik op Instagram voor jouw onderneming. 

X