Workshops

Welke workshops ga jij volgen?

Hieronder introduceren we kort de workshops die je als deelnemer kunt volgen tijdens het evenement op 14 oktober 2019.

Omdat een aantal workshops tegelijkertijd [zie de pagina programma voor het aantal rondes] worden gegeven is het belangrijk dat je van tevoren kunt bepalen welke workshops voor jou de meeste waarde hebben.

De informatie op deze pagina helpt je de juiste keuzes te maken. 

- De slimme menukaart

Linda Even

Een slimme menukaart helpt jouw gasten kiezen, stimuleert hun verlangen om terug te komen en verbetert de gemiddelde besteding flink. Ik werk met (hotel)restaurants, horecagroepen en ketens die een groot succes willen maken van hun menukaart.

- Hoger bereik op Instagram

Bert van Gulik

Instagram is het snelst groeiende social media platform van dit moment. Wereldwijd plaatsen gebruikers elke dag meer dan 95 miljoen foto’s en video’s op Instagram. En dat biedt kansen voor jouw horecazaak! Negen van de tien gebruikers is namelijk jonger dan 35 jaar. En juist deze doelgroep bevindt zich het vaakst in restaurants. Hoe bereik je je doelgroep via Instagram? Bert van Gulik [ eigenaar van BuzzPartners ] deelt 5 tips voor een gratis hoger bereik op Instagram voor jouw onderneming. 

- Verzuimbeheer

Ron Kamps

Baken 5 is een vooruitstrevende arbodienstverlener met een unieke integrale aanpak. Het combineren van proactieve verzuimbegeleiding, financiële expertise en duurzame inzetbaarheid van het personeel leidt gegarandeerd tot meer rendement. In deze workshop: Hoeveel kost verzuimend personeel en hoe kan ik dat beheersen?

- Wijnproeverij

Wijnhandel Bart

- Over Theetuin Overleek

Theetuin Overleek

- Streekproducten

Streekproducten Winkel

- Cocktails Maken

Cornell Tol

- Biologische Producten

Hansl-Maza

- Microbrouwerij / Berging

Berging / Brouwerij Volendam

- Barista

Brizzio
X